dimarts, 13 de juny del 2017

XI SETMANA CULTURAL DE CAN BARRIGA: REDUIR, RECICLAR I REUTILITZAR



A l’inici d’abril, l’escola Can Barriga va celebrar la seva XI Setmana Cultural. Aquesta edició el tema va ser “Escola verda: les tres R”. 

Des de 2007, any a any l’escola celebra una setmana dedicada a una temàtica, on els alumnes de cada cicle organitzen un dels dies per la resta de companys. A més, també conviden a fer la clausura als pares i als alumnes de l’escola Llevant a participar d’una jornada lúdica sobre el tema d’enguany: el cinema, el circ, les olimpíades, mitjans de comunicació, les professions o la música, entre d’altres.

Els alumnes de primària van preparar la seva diada sobre el Reciclatge, on hi van fer un cine amb una pel·lícula, pescar envasos, tres en ratlla o encistellar envasos al contenidor corresponent.


Els alumnes de secundària, tractaven la reducció d’energia i materials contaminants amb activitats com el tapa-tuppers, murals o vídeos dels super herois del reciclatge on ells eren els protagonistes.


Els més grans, els de Transit a la Via Adulta (TVA), dedicats a la reutilització van crear un hort vertical per a cada cicle, un mural amb tetrabricks i un iman de recordatori amb palets reciclats.


L’últim dia, el protagonisme el van tenir els alumnes de l’escola Llevant que van poder fer un tastet de totes les activitats, i els pares van poder posar el punt i final amb un audiovisual, un concurs de reducció de paper de plata entre tots els alumnes de l’escola i treballat des de fa mesos, i un berenar ecològic.


Al blog de l’escola hi podreu veure més fotografies i videos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada